Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bez njega ništa ne bi bilo isto

Predsjednik Barcelone otkrio tko je izmislio tiku-taku

Predsjednik katalonskog nogometnog kluba Barcelone Sandro Rosell smatra da je izumitelj tiki-taka filozofije sjajni vezni igrač njegovog kluba – Xavi Hernandez...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Španjolski je 34-godišnji reprezentativac nedavno priznao kako nije siguran hoće li završiti svoju karijeru na Nou Campu, no njegov se poslodavac, Rosell, ipak nada da će to dogoditi.

"Bez Xavija Barcelonina igra ne bi imala smisla. On je arhitekt našeg stila. Bilo bi puno teže za ostale zabijati kada ne bi bilo Xavija u momčadi. On je, zajedno s Andresom Iniestom, Sergiom Busquetsom i Lionelom Messijem izmislio tiki-taku. Takav nogometni stil ime Xavijev autogram", rekao je Rosell, te nastavio:

"Barcelona bez njega jednostavno ne bi bila ista i mogu reći da smo ponosni da je dio naše obitelji. On je Barcelonina legenda. Kada jednom kaže zbogom nogometu sagledat ćemo njegovu karijeri i reći: Kakav je to strašan igrač bio", zaključio je Rosell. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider