Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
To nosi odgovornost

Rooney želi preuzeti nove uloge u karijeri: Je li spreman za iskorak?

Manchester United uskoro će krenuti u potragu za novim kapetanom, a Wayne Rooney nameće se kao logičan nasljednik Nemanje Vidića. Engleski napadač nema ništa protiv takvog raspleta...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rooney je već nosio kapetansku vrpcu u Manchester Unitedu, ali nije bio prvi izbor kod Alexa Fergusona, međutim po svoj prilici to će se promijeniti u Moyesovoj eri.

''Već sam bio u nekoliko navrata kapetan Manchester Uniteda, ali ukoliko menadžer to od mene zahtijeva, ugrabit ću vrpcu s obje ruke'', rekao je Rooney za Inside Magazine.

Međutim, Unitedova zvijezda nema želju preuzeti vrpcu samo u Unitedu već i u engleskoj reprezentaciji što bi mu bila posebna čast.

''Samo Gerrard zna što će nakon Svjetskog prvenstva. Bila bi mi velika čast preuzeti kapetansku vrpcu u reprezentaciji, ako me izbornik želi, tu sam. Međutim siguran sam da je tu još niz kandidata'', dodao je Rooney. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider