Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Arsenal 'izuva iz cipela' Barcu?

Rooney ostaje u Unitedu, Eto'o u Chelseaju, a Hulk stiže u Tottenham?

Još tjedan dana ostalo je do kraja prijelaznog roka, a Premier liga bruji o mogućim transferima.

Tottenham se polako oporavlja od šokantnog otimanja Williana od strane Chelseaja. Imaju novac koji će stići od prodaje Garetha Balea u Real, pa se okreću novim imenima.

>> Arsenal smiruje navijače, iz Reala stiže prva 'žrtva dolaska Balea'?

27-godišnji brazilski napadač Hulk, u razgovoru za The Telegraph je najavio kako želi doći u Tottenham ne bi li opet radio s Andre Villas-Boasom, koji mu je bio trener u Portu.

Hulk je iz Porta otišao za 40 milijuna eura, a Spursi se nadaju kako bi ga mogli dobiti i za 35 milijuna jer u Zenitu nije opravdao očekivanja.

Samuel Eto'o dio paketa s Willianom

Iz Londona stiže još jedna potencijalna bomba. Navodno je i Samuel Eto'o sve dogovorio s Chelseajem. Daily Mail piše kako je legendarni Kameunac dio posla oko Williana. Gazda Anžija Kerimov odabrao je Chelse aispred Tottenhama baš zbog ove kombinacije.

Engleski meidji pišu kako Jose Mourinho ne želi potvrditi i ovaj transfer zbog utakmice s Manchester Unitedom ovog ponedjeljka. Želi još malo održavati nervozu kod rivala usprkos činjenici što je dolaskom Eto'oa 'pokopan' dolazak Waynea Rooneyja na Stamford Bridge.

United 'izuva iz cipela' Barcu?

Daily Mirror pak tvrdi kako United nije odustao od Cesca Fabregasa. Sve dosadašnje ponude Barcelona je bez mnogo razmišljanja odbijala, a posljednja je bila teška čak 46.7 milijuna eura.

Sada Man United navodno nudi 52 milijuna eura za nekadašnjeg nogometaša Arsenala i igrača koji je vrlo dobro baždaren za igru u Premierligi.

Čeka se reakcija Barcelone na novi potez Manchester Uniteda, a kada je Fabregas u pitanju, recimo da je u prvenstvenom ogledu, prilikom domaće pobjede od 7-0 protiv Levantea, ostao bez pogotka, ali je podijelio dvije asistencije (prvo kolo Primere).

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider