Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Problemi za Moyesa

Rooney napustio turneju ManUtd-a: Shrvan sam, posebice zbog treninga

Azijska turneja Manchester Uniteda preuranjeno je završila za njegova napadača Waynea Rooneyja koji je poslan kući zbog ozljede zadnje lože…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rooney je tjednima bio u središtu pažnje zbog navodne želje za napuštanjem Old Trafforda, a kad je menadžer ''crvenih vragova'' David Moyes presjekao sve špekulacije i objavio da 27-godišnji nogometaš ostaje u klubu, stigla je ozljeda. Rooney je sa suigračima u četvrtak sletio u Tajland, ali s obzirom da je magnetska rezonanca pokazala da je ozljeda zadnje lože koju je zadobio na treningu teža nego što se mislilo, engleski je reprezentativac poslan kući gdje će započeti s oporavkom.

"Shrvan sam što sam pokupio ozljedu, posebice jer su treninzi išli dobro. Vraćam se u Manchester kako bih ju procijenili, ali prve naznake govore da se ne treba brinuti", napisao je Rooney na svom Facebook-profilu.

Očekuje se da će izvan pogona biti oko mjesec dana što dovodi u pitanje njegov nastup u 1. kolu Premierlige, 17. kolovoza, kada United gostuje kod Swanseaja. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider