Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Baš prikladno

Ronaldo zbog svojih poteza dobio tri utakmice kazne - na rođendan!

Cristiano Ronaldo dobio je kaznu saveza zbog ponašanja na utakmici s Athletic Bilbaom…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Disciplinska komisija Španjolskog nogometnog saveza (RFEF) kaznila je Cristiana Ronalda s tri utakmice suspenzije zbog izravnog crvenog kartona zasluženog u ligaškom ogledu protiv Athletic Bilbaa.

Ronaldo se u spomenutom ogledu prošle nedjelje fizički zakačio sa suparničkim igračem Carlosom Gurpeguijem Anderom Iturraspeom.

Disciplinska komisija odrezala mu je jednu utakmicu suspenzije zbog kontakta s Iturraspeom, kao i još dvije zbog uvredljive geste nakon što mu je pokazan crveni karton. Kazna od tri utakmice suspenzije vrijedi samo za utakmice Primere, pa će tako Portugalac propustiti domaće oglede protiv Villarreala i Elchea, kao i gostovanje kod Getafea.

U polufinalnim utakmicama Kupa kralja protiv Atletico Madrida, od kojih je prva na rasporedu već večeras na Santiago Bernabeuu, Ronaldo će imati pravo nastupa. Najboljem svjetskom nogometašu kazna je izrečena na njegov 29. rođendan.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider