Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Modrić ušao umjesto Isca

Ronaldo zbunio golmana kod gola Di Marije pa zabio u finišu

Real Madrid pobijedio je Malagu s 2:0 na Santiago Bernabeu u 9. kolu Primere...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Real Madrida na svome su stadionu Santiago Bernabeu pobijedili Malagu s 2-0 u prvoj utakmici 9. kola španjolskog prvenstva.

Momčad Carla Ancelottija u potpunosti je nadigrala Andalužane, dominirala je od prve do posljednje sekunde (ukupno 15 udaraca unutar okvira) gola, a samo zahvaljujući vrataru Wilfredu Caballeru gosti nisu i teže stradali. Obranio je Caballero sve i svašta, ali je i kiksao u prvoj minuti drugog poluvremena, omogućivši Realu da dođe do vodstva.

 


Real Madrid vs Malaga 1:0 Di Maria by footballdaily1

Angelo di Maria je centrirao s desne strane, posve uz aut-liniju, lopta je preletjela sve igrače, odbila se od zemlje i prevarila Caballera koji ju je propustio u mrežu. Nakon niza neiskorištenih prilika Real je tek u sudačkoj nadoknadi došao do drugog pogotka. Weligton je u kaznenom prostoru srušio Garetha Balea (ušao u igru u 76. minuti), a precizan je s bijele točke bio Cristiano Ronaldo. Portugalcu je to osmi ovosezonski ligaški pogodak čime se izjednačio s Barceloninom zvijezdom Lionelom Messijem. Dva gola više od obojice ima Diego Costa iz madridskog Atletica.

Spomenimo još da je naš Luka Modrić ušao u igru u 72. minuti umjesto Isca. (TS) 

Primera, 9. kolo:

Real Madrid - Malaga 2-0 (Di Maria 46, Ronaldo 90+1 - 11m)

Kasnije:

Valencia - Real Sociedad

Osasuna - Barcelona

Espanyol - Atletico Madrid

Redoslijed: 1. Barcelona 24 (-1), 2. Atletico Madrid 24 (-1), 3. Real Madrid 22, 4. Villarreal 17 (-1)…

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider