Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakav preokret

Ronaldo zabio, ali nije bilo dovoljno: Ekvador šokirao Portugalce

Nogometaši Portugala iznenađujuće su poraženi u prijateljskoj utakmici u Guimarãesu od reprezentacije Ekvadora s 3:2.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U utakmici s pet pogodaka i dva preokreta Ekvadorci su bili ti koji su autogolom João Pereire i Felipea Caiceda zaostatak od 1:2 pretvorili u konačnu pobjedu od 3:2.

Poveli su gosti nakon manje od 120 sekundi igre preko krilnog igrača Manchester Uniteda Antonija Valencije, kojeg je proigrao Jefferson Montero. Svega 20-ak minuta trebalo je Portugalcima da pred svojim navijačima stignu do izjednačenja, a to im je donio ponajbolji nogometaš današnjice Cristiano Ronaldo.

Činilo se da je Portugal napravio veliki korak ka pobjedi kada je Helder Postiga u 60., na asistenciju Nanija, zabio za 2:1, no manje od 60 sekundi nakon što se krenulo s centra Pereira je prevario vlastitog vratara Eduarda i podario gostima izjednačenje.

Pobjedu Ekvadorcima donio je Felipe Caicedo 20 minuta prije kraja utakmice.

Portugal je svim silama u završnici pokušao doći do izjednačenja, a najbliži tome je u sudačkoj nadoknadi bio Custodio, koji je loptu nakon ubacivanja Joãoa Moutinha glavom poslao u gredu.

 

Prijateljska:

Portugal - Ekvador 2:3 (Cristiano Ronaldo 23, Postiga 60 / Valencia 2, Pereira 61-ag, Caicedo 70)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider