Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije htio izaći

Ronaldo usred utakmice došao do klupe po tabletu

Prva zvijezda Real Madrida Cristiano Ronaldo doživio je pad šećera u krvi pri kraju nedjeljne utakmice protiv Celte, pa je morao popiti tabletu glukoze, piše Marca…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real je u Vigu slavio s 2-1, a kako je Celta svim silama pokušavala izjednačiti u završnoj fazi dvoboja, dvostruki strijelac Ronaldo nije želio izaći iz igre unatoč tome što je osjetio slabost. Umjesto toga je prišao klupi i uzeo tabletu glukoze koja mu je pomogla da vrati energiju u mišiće i mozak i odigra utakmicu do kraja.

>> Ozil se zamijenio za dres pa ga bacio na tribine

Portugalski je nogometaš igrao protiv Celte nedovoljno oporavljen od viroze koja ga je napala poslije povratka iz Manchestera gdje je Real u utorak pobijedio United (2-1) i plasirao se u četvrtfinale Lige prvaka.

Dva je dana proveo u krevetu, a lijekovi koje je pio su ga potpuno iscrpili. Unatoč tome, nije želio propustiti putovanje u Vigo, a tableta koju mu je dao liječnik pomogla mu je da izbjegne eventualni napad hipoglikemije.

U svlačionici se, pak, potpuno oporavio nakon što je pojeo komad pizze koja tradicionalno čeka nogometaše Reala nakon utakmica.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider