Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nešto i o Neymaru

Ronaldo sretan zbog Balea: Dao mu je vrijedan savjet

Nekada najbolji nogometaš svijeta, Brazilac Ronaldo, smatra da će Velšanin Gareth Bale, koji je u nedjelju postao najskuplje plaćeni igrač svih vremena, morati naučiti živjeti s kritikama nakon loših partija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo, nakon gotovo dva mjeseca špekulacija i pregovora Bale je za 100 milijuna eura prešao iz londonskog Tottenhama u redove Kraljevskog kluba iz Madrida. S obzirom na najveću plaćenu odštetu u nogometnoj povijesti, očekivanja Realovih navijača od ljevonogog igrača bit će vrlo visoka.

"Normalno je da će navijači svaki put kada Bale odigra lošu utakmicu podsjetiti njega i klub da je plaćen 100 milijuna eura. Moj savjet Baleu je da ne razmišlja o cijeni za koju je doveden, jer bi mu to mogla postati opsesija", rekao je bivši napadač Cruzeira, PSV-a, Barcelone, Intera, Real Madrida, Milana i Corinthiansa, koji se osvrnuo i na drugi veliki ovoljetni transfer - Neymara.

"Igranje u Europi i za Barcelonu će biti jako dobro za njegov napredak. Naučit će jako puno toga u Španjolskoj. Igranje s Lionelom Messijem će ga učiniti boljim igračem. Bit će to dobro i za reprezentaciju", zaključio je najbolji strijelac u povijesti svjetskih prvenstava.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider