Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Ja sam profesionalac'

Ronaldo se ne slaže s Mourinhom: 'Glavno de me vole navijači Reala'

U posljednje se vrijeme pisalo kako su sve češći izljevi mržnje španjolskih navijača (huligana) spram portugalskih nogometaša koji igraju u Primeri...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dakako, u epicentru priče je zvijezda madridskog Reala Cristiano Ronaldo koji je, pak, za A Bolu izjavio da se ne osjeća nepoželjno u Španjolskoj. Kontrirao je tako Joseu Mourinhu koji je neke španjolske navijače zbog toga proglasio rasistima.

''Zbilja se osjećam već godinama ugodno ovdje. Ne, nisam osjetio nikada da su ti verbalni napadi nešto poput rasističkih uvreda'', rekao je Ronaldo i nastavio:

''Sasvim je normalno čuti takvo što. Negdje su ti povici izraženiji, negdje ih uopće nema, ali mislim da su oni tu sa svrhom da me se sputa, da odigram lošije.''

Ronaldo je zaključio:

''Ja sam profesionalac i samo me zanima travnjak i utakmica. Na takvo što se moram oglušiti i to je cijela priča. Meni je samo bitno da su navijači Reala iza mene, da me vole...''(I.Š./TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider