Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sad je ipak stariji

Ronaldo priznao: Najviše sam uživao u Manchester Unitedu!

Cristiano Ronaldo, napadač Real Madrida, u srijedu će zaigrati protiv svog bivšeg kluba Manchester Uniteda u prvom ogledu osmine finala Lige prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ronaldo je dres "crvenih vragova" nosio šest godina, od 2003. do 2009. godine, kada je prešao u Real Madrid. S Manchester Unitedom je osvojio devet trofeja, uključujući Ligu prvaka u sezoni 2007/08, te tri naslova državnog prvaka.

"Period u Manchester Unitedu bio je fantastičan dio mog života. Tamo sam sve osvojio. Možda je to razdoblje karijere u kojem sam najviše uživao, jer sam bio tako mlad. Dolazak s 18 godina u Manchester United, jedan od najvećih klubova na svijetu, to je bilo ostvarenje sna. Jer sam dobio priliku igrati s nogometašima koje sam prethodno mogao samo gledati na televiziji. Možda zbog toga imam osjećaj da sam tada najviše uživao u karijeri."

"Nemojte me krivo shvatiti, nije da ne uživam i sada u Real Madridu. Uživam. Ali, sada sam sazrio, ipak sam stariji. Nije više slučaj da sanjam svoje snove kao kada sam bio mlad. S 28 godina nisam više na počecima. Sada sam u srednjim godinama."

Na kraju je Ronaldo ponovio ono što je već puno puta i ranije rekao.

"Osvajanje Lige prvaka je moj najveći cilj u Real Madridu. Za moj klub je to vrlo posebno natjecanje, jer želimo osvojiti jubilarnu, 10. titulu", zaključio je Portugalac. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider