Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
A Guardiola je ponosan...

Ronaldo priznao da ga je bilo strah, Robbena je Real - razočarao

Trener španjolskog nogometnog velikana Carlo Ancelotti nije skrivao zadovoljstvo nakon pobjede protiv Bayerna 1-0 u prvom susretu polufinala Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Kraljevski klub" je porazio europskog prvaka premda Cristiano Ronaldo nije bio maksimalno spreman, dok je Garetha Balea 'slomila' viroza.

"Sretan sam zbog pobjede, ali i zbog naše igre, posebice nakon svega što se posljednjih dana događalo. Pobijedili smo Bayern premda Ronaldo nije maksimalno spreman, a Bale je imao problema s virozom. Dečki su odradili sjajan posao. Uoči uzvrata imamo malu prednost, no sasvim je jasno kako će u Munchenu biti iznimno teško," kazao je Carlo Ancelotti.

Luka Modrić vs Mario Mandžukić: Luka ima šest od šest

Jalovi posjed Bayerna: Real bez pravih Ronalda i Balea do velike pobjede!

Cristiano Ronaldo priznao je kako ga je bilo strah, jer je bio svjestan da nije 100 posto spreman.

"Malo me bilo strah. Bila je to moja prva utakmica nakon tri tjedna. Ostvarili smo dobar rezultat i ukoliko postignemo pogodak u Munchenu Bayernu će biti iznimno teško," kazao je Portugalac.

Junak utakmice bio je francuski napadač Karim Benzema koji je u 19. minuti postigao jedini pogodak na utakmici.

"Znali smo da će biti teško, šteta što nismo iskoristili još koju priliku iz prvog dijela. Taktički smo odigrali sjajnu utakmicu, a sada nas očekuje još teži uzvrat," smatra Benzema.

Trener poraženog Bayerna Pep Guardiola je pohvalio svoje igrače na trudu i zalaganju, poručivši kako je ponosan na Bayernovu igru u Madridu.

"Svim snagama smo se borili protiv jakog suparnika. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu. Ponosan sam na momčad. Pokazali smo snagu i karakter. Ovo još nije gotovo, očekuje nas uzvrat u kojem moramo biti još bolji. Kontrolirali smo utakmicu, a Real je čekao na kontre," kazao je Guardiola.

Nizozemski reprezentativac Arjen Robben kritizirao je 'zatvorenu igru Reala', kazavši kako je više očekivao od 'Kraljevskog kluba'.

"Igrali smo protiv svjetske ekipe, a dominirali smo od prve do zadnje minute. Real me razočarao, očekivao sam više od njih. Nismo stvorili mnogo prilika, no bili smo bolji. Vjerujem kako u uzvratu možemo dohvatiti finale," poručio je krilni igrač Bayerna.(Hina)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider