Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bomba s 'Otoka'

Ronaldo prema ManUtd-u: Real nudi 53 mil. eura za njegovu zamjenu!

Manchester City gubi bitku za Sergija Aguera, svojeg argentinskog napadača koji želi napustiti Etihad...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Engleski Daily Star piše kako je Aguero želja broj jedan Real Madrida u ljetnom prijelaznom roku. Madriđani navodno nude Građanima 53 milijuna eura odštete za Aguera.

>> Mourinhov intervju koji će razbjesniti navijače Real Madrida!

>> Otkriveno tko je Mourinhu dojavio da je Fifin izbor 'namještaljka'

Nakon raskida braka s Maradoninom kćeri Gianninom, Aguero je zasićen životom u Manchesteru i želi se vratiti u toplije krajeve. Giannina sada provodi najviše vremena s njihovim sinom Benom, a Aguero se povjerio svojim prijateljima kako teško podnosi biti razdvojen od sina.

Tračak svijetla na kraju tunela za Aguera bi mogao biti transfer u Real, koji je ga već pokušao dovesti prije no što je iz Atletico Madrida otišao u City, no tada su vladali napeti odnosi između Vicenta Calderona i Santiago Bernabeua pa se taj transfer nije ostvario.

Daily Star ističe kako je lako moguće da se Cristiano Ronaldo u ljeto vrati u Manchester United, tako da Real mora imati plan B ako se taj scenarij ostvari. Kraljevi uz Aguera, piše Daily Star, namjeravaju dovesti i zvijezdu Tottenhama Garetha Bale.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider