Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Drogbi dodatni motiv

Ronaldo poručio: Znamo da svi u Madridu žele desetku, ali...

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo istaknuo je da je svjestan da navijači Real Madrida u ovom trenutku fanatično žele samo jedan trofej - onaj za deseti naslov europskog prvaka u klupskoj povijesti…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Znamo da svi u Madridu žele ''desetku'', to je jedan od velikih ciljeva kluba. Svi igrači znaju koliko je važno osvajanje Lige prvaka, ali kao što ponavljam već neko vrijeme, moramo ići korak po korak'', poručio je Ronaldo.

A prvi korak je turski Galatasaray koji u srijedu gostuje na Santiago Bernabeuu u prvoj utakmici četvrtfinala.

''Moramo igrati onako kako Real uvijek igra u domaćim utakmicama. Znamo da Galatasaray voli igrati napadački, što je za nas dobro jer kad nas suparnik napadne, imamo bolje šanse za pobjedu'', dodala je prva zvijezda ''kraljevskog kluba''.

Nagrade za Drogbu, Sneijdera i društvo

Predsjednik Galatasaraya Ünal Aysal obećao je svakom svojem nogometašu premiju od 25.000 eura ukoliko u četvrtfinalu Lige prvaka izbace Real Madrid. Iako su igrači turskog prvaka sasvim sigurno dovoljno motivirani veličinom suparnika, prvi čovjek kluba ih je odlučio i dodatno potaknuti.

Aysalova je filozofija jasna: ako si klub svojim rezultatima povećava ugled i financijsku sliku, onda to i igrači moraju osjetiti na svojim računima. Više je puta dosad predsjednik davao bonuse igračima za pobjede protiv najvećih rivala u Turskoj, a sada ih je odlučio nagraditi i za eventualno senzacionalno izbacivanje Reala.

S obzirom da klub koji se plasira u polufinale Lige prvaka dobiva fiksnih 4.9 milijuna eura, Aysalu neće teško pasti isplata premija.

S druge strane, Real ima drugačiju politiku. Marca piše da će Madriđani dodatno nagraditi igrače samo ukoliko osvoje deseti naslov europskog prvaka u klupskoj povijesti. U tom će slučaju svaki član Mourinhove momčadi dobiti 500.000 eura!(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider