Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Modriću 74 minute

Ronaldo načeo Levante: Real rutinski za bijeg na vrhu

Nogometaši madridskog Reala rutinski su obavili posao u 27. kolu Primere. Na svom Santiago Bernabeu Real je s 3:0 pobijedio Levante.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je u prošlom kolu Real remizirao kod Atletica (2:2) i time prekinuo pobjednički niz, izgleda kako je samo došlo do kratkotrajnog zastoja. Ancelottijeva momčad je bila superiorna i protiv Levantea, a mogla je dobiti utakmicu i znatno uvjerljivije.

Sve je počelo laganom egzekucijom Cristiana Ronalda u 11. minuti. Pronašao ga je Di Maria, a Portugalac je postigao svoj, već 24 prvenstvenih pogodak, ove sezone. Mir je potom trajao do 49. minute kada je ovom prilikom Ronaldo bio asistent, a strijelac Marcelo. Odlično je Brazilac pogodio suprotni kut s vrha šesnaesterca, posve iskosa. U 64. minuti je gostujući igrač David Navarro pocrvenio, a sam sebi je posljednji udarac zadao Karabelas koji je devet minuta prije kraja postigao autogol za 3:0.

Luka Modrić je igrao do 74. minute, kada ga je zamijenio Isco, a na ljestvici sada Real ima tri boda više od Atletica, te četiri više od Barcelone.

Primera, 27. kolo:

Real Madrid - Levante 3:0 (Cristiano Ronaldo 11, Marcelo 49, Karabelas 81-ag)

Almeria - Sevilla 1:3 (Vidal Parreu 85 / Bacca 31, Carrico 51, Gameiro 77)

Espanyol - Elche 3:1 (David Lopez 2, Colotto 21, Pizzi 58 / Fuentes 88-ag)

Valencia - Athletic (kasnije)

Redoslijed: 1. Real Madrid 67, 2. Atletico Madrid 64, 3. Barcelona 63, 4. Athletic 50 (-1), 5. Villarreal 44, 6. Real Sociedad 43 (-1), 7. Sevilla 41…

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider