Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Moćan i eksplozivan

Ronaldo još ubojitiji: Pogledajte kako će zabijati golove ove godine!

Nakon što je nedavno u limitiranom bijelom izdanju prošlogodišnjih kopački zabio dva gola Real Sociedadu, Cristiano Ronaldo dobio je novu liniju kopački...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nike je lansirao kopačke Mercurial Vapor IX u narančastoj i ljubičastoj boji, a najveća zvijezda Real Madrida izabrala je ljubičastu. U novim kopačkama Ronaldo će biti još brži i eksplozivniji, loptu će bolje kontrolirati i preciznije pucati. Loša je to vijest za braniče i vratare suparničkih klubova. Do kraja sezone Ronaldo bi mogao postići hrpu spektakularnih golova baš kao u spotu gdje je poput vihora prošao nekoliko igrača i zabio pogodak te usput „otpuhao“ suce i navijače.

Osim već tradicionalne oznake CR7 na kopačkama, Ronaldo će imati i ukrase koje obilježavaju njegovu prošlu sezonu: 1 - Ronaldova prva španjolska titula, 9 - golova koje je postigao za Portugal, 14 - utakmica koje je odigrao za reprezentaciju, 19 - momčadi protiv kojih je postigao prvi gol na utakmici, 27 - rođendan koji je proslavio u 2012., 55 - utakmica koje je odigrao za svoj klub u svim takmičenjima, 60 - golova koje je postigao za svoj klub u svim takmičenjima.

>> Ronaldo proradio u specijalnim kopačkama: Tko ih može kupiti?

U današnjoj igri temeljenoj na tehnici i brzini, sprint i sposobnost pretrčavanja u ravnoj liniji samo su neke od odlika vrhunskih nogometaša. Kombiniranjem inovacija i naslijeđa laganih kopački za brze igrače, nove Mercurial Vapor IX kopačke dižu tu tradiciju na višu razinu za igrače koji se, kako bi nadmašili protivnika, oslanjaju na brze pokrete kombinirane s eksplozivnom brzinom.

Mercurial Vapor IX kopačka napravljena je s potpuno novim gornjištem koje igračima pruža potporu i osjet dodira lopte kako bi mogli postići ubojitu kombinaciju brzine i vještine u trenucima kad im je to najpotrebnije. U bobičasto ljubičastoj, odnosno sunset narančastoj varijanti ove kopačke neće proći nezapaženo na terenu.

Nova NIKE-ova Speed Control tekstura gornjeg dijela kopačke daje igračima samopouzdanje pri velikoj brzini uz poboljšano trenje u kombinaciji s udobnim prianjanjem uz nogu, što su i inače karakteristike Mercurial kopački.

Gornji dio Mercurial Vapor IX kopački fiksira stopalo i onemogućuje nepotrebno pomicanje stopala, dok površinom minimalna i mekana zona oko gležnja pojačava udobnost, a samim time i performanse igrača.

Odlike Nike Mercurial linije kopački uvijek su bile inovacije koje su igračima omogućavale najbolji dodir s loptom i eksplozivnu brzinu. Nova kopačka ima i teksturu za kontrolu lopte koja je omotana oko gornjeg dijela kopačke, omogućujući beskompromisno trenje kad je potrebno i savršeni osjećaj koji igraču treba.

Nikeova inovativna tehnologija All Conditions Control (ACC), odnosno kontrola u svim uvjetima igre, dodatno pomaže učinku igrača i osigurava kontakt s loptom bez obzira igra li se u mokrim ili suhim uvjetima.

Kada je cilj eksplozivna brzina, sve je u trakciji: dva čepa na peti omogućuju brzo odvajanje od travnate podloge, a asimetrični raspored čepova omogućuje eksplozivan start. Oštri bridovi kopačke režu teren omogućujući promjene smjera i brzine.

Mercurial Vapor IX također ima jedinstveni, lagani potplat napravljen od kombinacije dva različita komada staklenih vlakana te povećava fleksibilnost i reakciju kopački, omogućujući povrat energije igraču tijekom najbitnijih trenutaka utakmice.

Od svog originalnog lansiranja prije deset godina, Mercurial je uvijek vizualno odskakao. Odvažan i uzbudljiv, dizajn i boja nove kopačke uvijek su činile igrače koji ih nose prepoznatljivima, a novi Vapor IX u tome se ne razlikuje.
Mercurial Vapor IX kopačke u bobičasto ljubičastoj i sunset narančastoj boji biti će dostupne na Nike.com i kod prodavača širom svijeta od 31. siječnja.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider