Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ancelotti potvrdio:

'Ronaldo jako motiviran zbog najvećeg ugovora u povijesti nogometa'

Talijanski nogometni stručnjak Carlo Ancelotti večeras će postati jedinstven u europskom nogometu kada krene utakmica Lige prvaka između Galatasarayja i njegovog madridskog Reala...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naime, u tom će trenutku Carlo Ancelotti postati prvi trener u povijesti koji je sa šest različitih momčadi igrao u ovom elitnom natjecanju. Rekord Talijanu nije toliko bitan koliko stanje njegovih igrača i uspjeh kluba.

''Real mora misliti na nekoliko stvari, a prvenstveno da pobjeđuje protiv bilo koga i da igra lijepi nogomet'', rekao je Ancelotti i nastavio:

''Moramo biti prilično oprezni s Garethom Baleom. On je na sjajan način odradio premijeru, kada je postigao Villarrealu pogodak, ali njegova je situacija i dalje specifična. Cristiano Ronaldo? Nakon što je potpisao najjači ugovor ikada u nogometnoj povijesti ne mogu vam niti opisati koliko je motiviran. To bi se lako moglo vidjeti već sada u Istanbulu'', dodao je Ancelotti.

Ovim riječima trener Reala potvrdio je pisanje madridskog AS-a kako će u po novom ugovoru Ronaldova godišnja plaća biti nevjerojatnih 21 milijuna eura. Više je to od dosad najveće plaće Samuela Eto'o-a u Anžiju (20 milijuna) te čak osam milijuna više od Messijeve (13 milijuna eura).

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider