Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"
Nogomet
Najbolji igrač Primere

Ronaldo duhovito uzvratio Blatteru i poručio: On je bio fenomen!

Napadač Real Madrida Cristiano Ronaldo šalom je odgovorio na pitanje o svome odnosu s predsjednikom Međunarodne nogometne federacije (FIFA) Seppom Blatterom…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Poznato je da je prvi čovjek svjetskog nogometa na nedavnom događaju u Engleskoj ismijao Portugalaca, rekavši da puno vremena provodi kod frizera te da se na terenu ponaša kao zapovjednik. Ovo posljednje je odlučio i pokazati, pa je paradirao pozornicom stupajući poput vojnika.

Ronaldo je na to odgovorio odlukom da više neće dolaziti na svečanosti koje organizira FIFA, a Blatter je uskoro ustvrdio da je nazvao nogometaša i ispričao mu se.

„Nemam telefon, a tajnica mi nije prenijela informaciju o tom pozivu“, uz smijeh je rekao Ronaldo tijekom svečanosti u Madridu na kojoj je dobio Trofej Alfredo Di Stefano za najboljeg igrača Primere u sezoni 2012/13.

Osvrnuo se nakon toga i na Zlatnu loptu, nagradu za najboljeg svjetskog nogometaša za koju je jedan od favorita.

„Najvažnije mi je uživati u ovoj nagradi koju mi je uručio Alfredo Di Stefano. Gledao sam na snimkama njegove igre i mogu reći da je bio fenomen.“

Ronaldo je trenutno izvan pogona zbog ozljede bedrenog mišića, a o svojem je stanju rekao:

„Više nisam ozlijeđen, dobro sam već nekoliko dana. Odlučili smo da nećemo ništa riskirati prošli vikend protiv Valladolida, ali sljedeću ću utakmicu sigurno igrati.“ (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider