Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Smeta jer je zgodan

'Ronalda ogovaraju jer maže noge kremom nakon utakmice'

Cristiano Ronaldo, napadač Real Madrida i portugalske reprezentacije, često je meta kritika nogometnih fanova zbog svog ponašanja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

No, njegove radne navike jako je pohvalio Luiz Felipe Scolari, izbornik brazilske reprezentacije. Scolari je vodio portugalsku reprezentaciju od 2003. do 2008. godine i pod njegovom je palicom Ronaldo upisao debitantski od ukupno 109 nastupa u nacionalnoj momčadi (47 pogodaka).

''Potpuna je zabluda suditi o Cristianu kao nogometašu na bazi njegovog stila ili ponašanja. Mnogi pričaju svakojake gluposti o njemu. Kažu da je ovakav ili onakav, ali za mene je on najbolji momak na svijetu s kojim sam radio. Uvijek je spreman za trening, uvijek daje sve od sebe i svaki put pokušava isprobati nešto drugo. Ljudi se žale jer stavlja gel u kosu, smeta im što je zgodan ili ženskar. Ogovaraju ga jer maže noge s kremom nakon utakmica. Ma, pustite čovjeka na miru i neka radi ono što zna raditi najbolje'', rekao je Scolari.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider