Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Korumpirana Fifa

Romario teško optužio Blattera: 'Korumpirani ku.... sin!'

Nogometna legenda, a danas kontroverzni političar Romario oštro je kritizirao predsjednika krovne nogometne organizacije (FIFA) Josepha Blattera i tajnika Jeromea Valckea...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sve je više kritika i optužbi prema FIFA-i i UEFA-i, ne samo od strane nogometnih navijača, već i od bivših legendi. Bivši brazilski reprezentativac i svjetski prvak iz 1994. godine - Romario, tvrdi da su se obojica obogatili od organizacije nadolazećeg Svjetskog prvenstva u Brazilu uzimajući novac ucjenama i krađom.

''Potrošili smo ogromne svote novca za organizaciju Svjetskog prvenstva i to je apsurdno, a bit će još i gore. Walcke je jedan od najvećih "reketara" u povijesti svjetskog sporta, te zajedno s Blatterom tvori ubitačan ucjenjivački dvojac. Predsjednik FIFA-e je lopov i korumpirani ku.... sin! Oprostite na izrazu. Valcke je u mojoj zemlji izjavio da će SP biti jedno od najgorih u povijesti? I svi su mu na tome pljeskali... Nemam riječi'', rekao je Romario.

Svjetsko prvenstvo u Brazilu, koje će utakmicom otvoriti domaćin i Hrvatska, trajat će u razdoblju od 12. lipnja do 13. srpnja.(I.Š./TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider