Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sramotno prepucavanje

Romario se okomio na Pelea: On je budala, priča samo sranja!

Brazilska nogometna reprezentacija, koja će biti domaćin Svjetskog prvenstva 2014. godine, ne briljira u pripremnim utakmicama, a njena igra je bila povod verbalnog sukoba dvije nogometne legende...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon remija s Čileom (2-2) jedan je od najboljih nogometaša u povijesti, Pele, izjavio da bi Brazil trebao svoju igru bazirati oko nogometnog stila koji gaji brazilski klub Corinthians, što se nimalo nije svidjelo nekadašnjem sjajnom napadaču Romariju.

"Pele je budala. Kada ne priča, onda je pjesnik. Ali kada progovori, onda samo sere!", napisao je Romario na svom Twitter profilu.

Kako Pele ne koristi društvene mreže za Romarijev komentar je saznao od novinara koji su ga tražili za komentar istoga.

''Ja sam katolik i Bog mi nalaže da opraštam neukima... Stoga mu opraštam'', rekao je Pele.

Nije se trebalo čekati dugo na Romarijev odgovor, koji je bio prilično degutantan.

"Mislim da Pele nije katolik, jer voli izmišljati. Da je pravi katolik onda bi otišao i izrekao posljednje zbogom svojoj kćeri na pogrebu", bio je posljednji post Romarija na Twitteru.

Uistinu je žalosno da se dvije brazilske nogometne legende, koje se nikada u životu nisu susrele oči u oči, ovako prepucavaju i vrijeđaju putem medija. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider