Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stopostotna Vučica

Roma nokautirala Inter na Meazzi: Grandiozni Totti zabio dva gola!

Savršena serija nogometaša Rome na startu nove sezone se nastavlja. U ogledu 7. kola talijanske Serije A Roma je na San Siru pobijedila Inter 3:0 i tako došla do sedme pobjede u sezoni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ne samo to, već Roma ima nevjerojatnu razliku pogodaka od 20:1. Sasvim je blizu prosjeka od tri gola po utakmici, a njena je obrana kapitulirala samo jednom u 630 minuta. Isto tako, ova subotnja pobjeda od 3:0 je rekordna Romina pobjeda u Milanu, bilo da je suparnik Inter ili Milan.

Iako ima 37 godina Francesco Totti je i dalje pravi vođa Rome. Ovom je prilikom zabio dva pogotka, čime je došao do brojke od tri gola u sezoni. Prvi je zabio u 18. minuti na asistenciju Gervinha, dok je u 40. poentirao iz penala. Kada je 22-godišnji Alessandro Florenzi postigao gol minutu prije odlaska na odmor bilo je jasno da je pitanje pobjednika u ovom ogledu odlučeno. Za Florenzija je to bio četvrti pogodak u sezoni.

Roma je sebi dopustila i luksuz da u 79. minuti ostane s igračem manje (drugi žuti karton Federica Balzarettija), a Inter nije do kraja ogleda uspio zabiti niti počasni pogodak.

Podsjetimo da Inter ove sezone doma nije gubio niti od Juventusa (1:1), niti od Fiorentine (2:1). Roma ga je doslovno razbila...


Inter 0-3 Roma All Goals by all-goals

Hrvatski nogometaš Mateo Kovačić je u igru ušao u 57. minuti.

U drugom je ogledu Atalanta pogotkom Argentinca Maximiliana Moraleza slavila u Veroni kod Chieva 1:0. Hrvatski su nogometaši statirali: Manuel Pamić je sjedio na domaćoj, a Marko Livaja na gostujućoj klupi.

Serie A, 7. kolo:

Inter - Roma 0:3 (Totti 18, 40-11m, Florenzi 44)

Chievo - Atalanta 0:1 (Moralez 16)

Redoslijed: 1. Roma 21, 2. Napoli 16 (-1), 3. Juventus 16 (-1), 4. Inter 14, 5. Atalanta 12, 6. Fiorentina 11 (-1)..., 17. Chievo 4...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider