Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Obrat na Anfieldu

Rodgers prelomio: Luis Suarez novi kapetan Liverpoola?

Kontroverzni urugvajski napadač Luis Suarez mogao bi u nedjeljnoj premierligaškoj utakmici protiv Tottenhama ponijeti kapetansku traku Liverpoola.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U izostanku ozlijeđenog kapetana Stevena Gerrarda koji ima problema sa zadnjom ložom Liverpoolov menadžer Brendan Rodgers u potrazi je zamjenskim kapetanom. Prva mu je zamjena branič Daniel Agger, ali ovaj nema zagarantirano startno mjesto u početnoj postavi.

"Daniel Agger je spreman. Nije trenirao na početku tjedna jer je bio bolestan, ali sada trenira i bit će na raspolaganju. Vidjet ćemo još tko će biti kapetan", rekao je Rodgers.

Suarez ove sezone igra u sjajnoj formi i postigao je 15 golova u 11 utakmica, vrativši se nakon odslužene suspenzije zbog griženja ruke Chelseajevog Branislava Ivanovića. Ljetos je Luis Suarez javno rekao da želi napustiti Anfield, ali klub ga nije pustio, a par mjeseci kasnije smiješi mu se i kapetanska traka.

"Hoće li Luis biti spreman? 100 posto, apsolutno. Čekat ćemo i vidjeti koja će biti moja odluka na White Hart Laneu. Vidjet ćete tada."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider