Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zvijezda MUFC-a

Robin Van Persie postavio fotografiju s bivšim suigračem - Eduardom

Susret Šahtara i Manchester Uniteda u Donjecku, u sklopu 2. kola Lige prvaka, iskoristili su za kratkotrajno druženje bivši suigrači iz Arsenala - Robin Van Persie i Eduardo da Silva...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nizozemski je napadač Manchester Uniteda iskoristio taj trenutak i ovjekovječio ga fotografijom, koju je potom objavio na svom profilu društvene mreže Instagram.

Utakmica je završila rezultatom 1-1, Robin Van Persie je odigrao svih 90 minuta, bez učinka, dok Eduardo nije ni ulazio u igru.

''Mislim da smo igrali bolje i da smo zaslužili pobjedu više od Manchestera. No rezultat je dobar za nas. Oni su se jako dobro branili i spriječavali su nas da igramo svoju prepoznatljivu igru. Tek smo nakon primljenog gola zaigrali bolje. Mogu samo čestitati svojim suigračima, trenerima i našim sjajnim navijačima'',  rekao je Darijo Srna nakon utakmice.

Nakon dva odigrana kola Šahtar je uz Manchester United na diobi prvog mjesta s četiri osvojena boda, dok je treći Bayer Leverkusen s bodom manje. Real Sociedad je i dalje posljednji bez ijednog boda. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider