Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kome Zlatna lopta?

Riberyja rastužili Francuzi: 'Zašto preferiraju Messija i Ronalda?'

Francuski nogometni as Bayerna Franck Ribery izrazio je razočaranje što ne dobiva jednaku pozornost i priznanja kao i razvikani dvojac Lionel Messi-Cristiano Ronaldo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon sezone u kojoj je osvojio trostruku krunu s Bayernom Ribery je jedan od glavnih kandidata za osvajanje prestižne FIFA-ine Zlatne lopte, ali svejedno je pod dojmom da bi čak i u njegovoj domovini Francuskoj više voljeli da pobijede Messi ili Ronaldo.

"Jesam li autsajder za Zlatnu loptu? Vjerojatno bih mogao imati malo više podrške. Imam dojam da i ljudi u Francuskoj preferiraju Messija i Ronalda i zaista se pitam zašto", rekao je Ribery za Le 10 Sport.

"Bio sam vrlo snažan u 2013., bio sam jako konstantan i osvojio sam puno trofeja. Bila bi to velika čast za mene, moju obitelj i moju djecu."

Popis kandidata za Zlatnu loptu koji trenutno broji 23 imena biti će skraćen na samo trojicu početkom prosinca, s tim da će se ime pobjednika objaviti 13. siječnja.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider