Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Otkrio i što mu je najvažnije

Evo što je Ribery poručio ukoliko ne dobije 'Zlatnu loptu'

U ponedjeljak navečer saznat ćemo dobitnika najprestižnije individualne nagrade u nogometu, Ballon d'Or, a jedan od kandidata za najboljeg igrača 2013. godine je i Francuz Franck Ribery...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Poseban je osjećaj. Osjećam pozitivan stres. Nadam se da će sve proći u najboljem redu'', rekao je Ribery za njemačke medije.

''Imam samopouzdanja i mogu reći da je 2013. godina bila moja. Ja sam osobno bio na najvišoj razini dosada i ne znam što bih više trebao uraditi da dobijem "Zlatnu loptu". Osvojio sam sve trofeje, igrao sam odlično, bio sam odlučujuć u velikom broju utakmica, kako za Bayern, tako i za Francusku'', veli Ribery, te nastavlja:

''Ukoliko ne dobijem "Zlatnu loptu", onda sve nema nikakve logike. Sanjam da je osvojim, ali istovremeno sam miran i s obje noge na zemlji. Iskreno, radije bih osvojio Svjetsko prvenstvo s Francuskom, nego Ballon d'Or. Ja sam momčadski igrač i radije bih osvajao trofeje s momčadi nego individualne nagrade'', zaključio je Ribery.

Pobjednik ove prestižne nagrade bit će poznat tijekom večeri, odnosno tijekom FIFA-ine gala večeri u Zürichu. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider