Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Cristiano ga ne 'lajka'

Realu sudi Norvežanin koji je dozvolio Leki 'mlaćenje' Ronalda

Španjolski mediji razočarani su sucem kojeg im je Europska nogometna organizacija (UEFA) dodijelila za prvu četvrtfinalnu utakmicu Lige prvaka između Real Madrida i Galatasarayja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Norvežanin Svein Oddvar Moen (34) dijelit će pravdu na Santiago Bernabeuu ove srijede, a isti je sudac prije više od godine dana sudio utakmicu zagrebačkog Dinama i Reala na Maksimiru.

Razlog španjolskog nezadovoljstva leži upravo u toj maksimirskoj utakmici kada je nastradao najbolji igrač Kraljevskog kluba Cristiano Ronaldo od kopačke Jerka Leke.

Podsjetimo, Leko je opasnim startom (visoko podignuta noga) udario Ronalda u gležanj, a Portugalac je nakon susreta pred kamerama pokazao krvave "rupe" od čepova kopački. Leko je u tim trenucima imao žuti karton, a za taj start nije dobio drugi.

"Sudac? Jako loš! Ovo je sramotno. Nadam se da mi više nikada neće suditi ovaj ili neki njemu sličan sudac", rekao je Cristiano Ronaldo nakon utakmice protiv Dinama.

Španjolska Marca je nakon iznošenja cijele priče o sucu zaključila: Nepotrebno je išta komentirati...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider