Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nevjerojatna plaća

Realovi navijači mogu odahnuti: Ronaldo postao najplaćeniji igrač svijeta!

Portugalski napadač Cristiano Ronaldo pristao je produljiti ugovor s Real Madridom na još tri godine, objavio je španjolski prvoligaš u nedjelju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real nije objavio pojedinosti ugovora, ali španjolski mediji pišu da je Ronaldo pristao ostati u 'kraljevskom klubu' još tri godine, do 2018. te da mu je godišnja plaća narasla na 17 milijuna eura.

Nakon što je Kamerunac Samuel Eto'o napustio Anži Mahačkalu, Ronaldo, koji je u 202 utakmice u dresu Real Madrida zabio 202 gola uz 50 asistencija, postao je najbolje plaćeni nogometaš svijeta. Stari ugovor donosio mu je neto zaradu od 10 milijuna eura godišnje, koliko zarađuje i Gareth Bale u Real Madridu.

Usporedbe radi, Lionel Messi u Barceloni zarađuje 13 milijuna eura godišnje plus bonuse.

Real Madrid je prije četiri godine platio Manchester Unitedu 94 milijuna eura za prelazak Cristiana Ronalda, što je do ovoga ljeta bio i rekordni svjetski nogometni transfer. Novi rekord postavio je opet 'kraljevski klub', kada je platio 100 milijuna eura za dolazak Garetha Balea. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider