Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uskoro objava

Real želi završiti priču oko Ronalda: Postaje najplaćeniji na svijetu

Prema pisanju španjolskog AS-a, portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo u naredna će dva tjedna produljiti svoju suradnju s Real Madridom do 2018. godine...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon mjeseci špekulacija, pričama o odlasku u PSG, odnosno povratku u Manchester United, čini se da će i tome konačno doći kraj.

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez spreman je, kako tvrdi AS, i službeno objaviti produljenje s Cristianom Ronaldom i to prije 22. rujna, kada mu je u planu sastanak s glavnim klupskim sponzorima.

Podsjetimo, pregovori oko produljenja ugovora započeli su još na kraju sezone 2011/2012 godine, no tek su sada, na početku sezone 2013/2014, okončani. Portugalac, koji je u nedavnoj anketi (u Portugalu) izabran za najboljeg nogometaša u portugalskoj povijesti, boljeg čak i od Eusebija, bi trebao postati najbolje plaćeni igrač svijeta nakon potpisivanja novog ugovora.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider