Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Propustit će i utakmice Walesa

Real u problemima: Bale ozlijedio bedreni mišić

Velški nogometaš madridskog Reala Gareth Bale ozlijedio je bedreni mišić lijeve noge zbog čega mu predstoji zasad nepoznati period izbivanja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bale je igrao u drugom poluvremenu Relovog 1-0 poraza od Atletico Madrida proteklog vikenda, ali nije mogao trenirati u utorak i izostavljen je za večerašnji ogled Lige prvaka protiv FC Kobenhavna.

Bale je trebao odigrati svoju prvu utakmicu od prve minute u dresu Reala na Santiago Bernabeuu protiv Getafea 22. rujna, ali je tada osjetio probleme u zadnjoj loži na zagrijavanju.

Od rekordnog ljetnog transfera iz Tottenhama "teškog" sto milijuna eura Velšanin je nastupio u tek dvije utakmice "kraljevskog kluba".

Očekuje se da će Bale posve izvjesno propustiti nadolazeći subotnji ogled u Primeri protiv Levantea, kao i kvalifikacijske oglede za odlazak na SP u Brazilu sa velškom reprezentacijom protiv Makedonije i Belgije (11. i 15. listopada). (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider