Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U velikoj formi

Real slavio u Barceloni: Benzema zabio za pobjedu, Modriću 90 minuta

Real Madrid pobijedio je Espanyol u Barceloni 1:0 u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa kralja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši madridskog Reala u prvoj su utakmici četvrtfinala španjolskog Kupa kao gosti u Barceloni svladali Espanyol sa 1-0 (1-0). Strijelac jedinog pogotka bio je Karim Benzema u 25. minuti.

Alvaro Arbeloa je s desnog boka nabacio loptu u kazneni prostor, Gareth Bale ju je glavom produžio do Benzeme koji je također glavom iz blizine svladao Kika Casillu. Real je do kraja imao još brojne prilike, ali rezultat se nije mijenjao.

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić solidno je odigrao svih 90 minuta za Real. U srijedu su na rasporedu prve utakmice između Real Sociedada i Racinga iz Santandera, te Levantea i Barcelone, dok će Atletico Madrid i Athletic Bilbao svoj prvi dvoboj igrati u četvrtak.

Spomenimo i da je Real prije samo devet dana slavio na ovom istom mjestu u prvenstvu, također s 1-0. Madriđanima je ovo bila šesta uzastopna službena utakmica u kojoj nisu primili gol. Također, u svih su pet ovosezonskih utakmica u Kupu kralja, u kojem brani Iker Casillas, bez primljenog pogotka.

Uzvratni dvoboji sva četiri četvrtfinala igrat će se sljedećeg tjedna. (TS/Hina)


Goal Benzema - Espanyol 0-1 Real Madrid - 21-01... by hd2014

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider