Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bernabeu skandirao Luki

Real slavio na krilima maestralnog Isca, ali navijače oduševio i Modrić

Nogometaši Real Madrida i poslije tri kola novog izdanja španjolskog prvenstva imaju maksimalan učinak. U subotu su na Santiago Bernabeuu svladali Athletic Bilbao s 3-1…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Momčad Carla Ancelottija nije odigrala nezaboravnu utakmicu, ali je bez većih poteškoća svladala uglavnom bezopasne goste.

Hrvatski nogometaš Luka Modrić igrao je od prve minute, a društvo mu je na poziciji defenzivnog veznjaka radio Sami Khedira kojeg je kasnije zamijenio Casemiro.

>> Ancelotti pohvalio Hrvata: 'Modrić je bio fantastičan'

Modrić je, pak, odradio cijeli dvoboj, a na službenom Twitter profilu Reala naglasili su kako 'danas igra sjajno'. Mediji prenose kako su navijači oduševljeno pozdravljali Modrićeve poteze.

''Žilava izvedba hrvatskog nogometaša koji je pokazao svjetsku klasu na sredini terena. Pokrio je svaku vlat trave i zapovijedao veznim redom Madriđana odlučnim pasovima i teškim uklizavanjima'', navodi Goal.com koji ga je proglasio igračem utakmice.

Real Madrid je poveo u 26. minuti kada je Karim Benzema prebacio obranu Athletica, a Isco se ubacio iz drugog plana i iz blizine svladao Iaga Herrerina. U sudačkoj nadoknadi prvoga dijela Angel di Maria je iz slobodnog udarca pronašao Cristiana Ronalda, a Portugalac je glavom zabio premijerni ovosezonski pogodak.

Prednost je Real dodatno povećao u 72. minuti kada se još jednom uspješnom pokazala suradnja Benzeme i Isca. Francuz je opet asistirao, a mladi Španjolac pogodio s 15-ak metara. Treći mu je to prvenstveni gol ove sezone.

Baski su poraz ublažili pet minuta kasnije - Ibai Gomez je matirao Diega Lopeza koji je još jednom na vratima dobio prednost pred Ikerom Casillasom.


Real Madrid 3-1 Athletic Bilbao (All Goals) 01... by ourmatch

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider