Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Preračunali se

Real rastavlja pozornicu za prezentaciju Garetha Balea

U Real Madridu se spremaju rastaviti montažnu pozornicu koja je postavljena na tribine Santiago Bernabeua specijalno za predstavljanje Garetha Balea...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

No, to ne znači da se transfer Garetha Balea iz Tottenhama neće dogoditi, nego samo da se neće dogoditi tako rano kako su priželjkivali u "kraljevskom klubu".

Real je postavio spomenutu pozornicu još prošlog petka u nadi da će Balea predstaviti već u utorak, ali Tottenhamovog predsjednika Daniela Levyja tatav je potez uzrujao, budući londonski klub još nije spreman objaviti Balov odlazak.

Vjeruje se kako je na relaciji dvaju klubova već dogovorena odšteta u visini od rekordnih 99 milijuna eura, ali u Tottenhamu žele istovremeno s odlaskom najveće zvijezde objaviti i dolazak argentinskog napadača Erika Lamele iz Rome, a nadaju se i transferima danskog veznjaka Christiana Eriksena iz Ajaxa i rumunjskog stopera Vlada Chirichesa.

U Realu bi, piše Goal.com, Baleov transfer mogli najranije službeno potvrditi u petak, a u tom bi slučaju Velšanin mogao biti najranije predstavljen u ponedjeljak, budući da Real u nedjelju igra domaću utakmicu Primere protiv Athletic Bilbaa.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider