Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Povijesni utržak 'kraljeva'

Real rasprodaje 'obiteljsko blago' zbog jednog igrača: Padaju rekordi!

Gareth Bale postaje opsesija Florentina Pereza. Predsjednik Real Madrida pošto poto želi dovesti najveću zvijezdu Tottenhama na Santiago Bernabeu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Perez je odlučio duboko posegnuti u džep kako bi zatvorio golemi „apetit“ Daniela Levyja, čelnog čovjeka Spursa. Levy traži stotinu milijuna eura za Balea i nema namjeru popustiti. Informacije iz Madrida govore kako je Perez odustao od cjenkanja te je krenuo u potragu za sredstvima kojima će zatvoriti financijsku konstrukciju novog mega-transfera kojim će biti oboren svjetski rekord Cristiana Ronalda.Perez veći dio potrebnog novca namjerava namaknuti prodajom igrača. Spekuliralo se kako bi u smjeru White Hart Lanea mogao Gonzalo Higuain, no nakon što su interes za argentinskim napadačem iskazali Chelsea ili Napoli, čini se da bi u Tottenham mogao lijevi bočni Angel Di Maria. U kombinaciji je i Fabio Coentrao.

Real traži 40 milijuna eura za Higuaina

Napoli je ponudio za Higuaina 30 milijuna eura, ali Perez se nada kako bi Roman Abramovič mogao ponuditi deset više. Predsjednik Reala računa: ako je Edinson Cavani otišao u PSG za 63 milijuna eura, onda Higuain vrijedi barem 40.

Napoli je već iskrcao Realu 10 milijuna za Josea Callejona, „kraljevi“ bi mogli zaraditi oko deset milijuna i ako Ezequiel Garay prijeđe iz Benfice u Manchester United, jer imaju pravo na 50 posto od transfera. Sevilla je zainteresirana za mladog napadača Alvara Moratu, za kojeg bi Real mogao dobiti dodatnih 10 milijuna eura. Ako stigne prava ponuda, Raul Albiol bi također mogao napustiti Bernabeu, jednako kao i Brazilac Kaka.

Najplodniji prijelazni rok u povijesti Reala

Summa summarum, ovoljetni prijelazni rok mogao bi biti najplodniji u povijesti Reala. Ako odu svi nabrojani igrači, Real bi mogao zaraditi debelo iznad stotinu milijuna eura pa bi Perez isplatio odštetu za Balea bez da posegne za novim kreditima. Zlobnici će reći da Real rasprodaje „obiteljsko blago“ kako bi kupio jednog igrača. No, „kraljevi“ imaju dugu listu kvalitetnih igrača i odlazak nekolicine njih, koji ionako nisu u prvom planu, ne bi se trebao osjetiti.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider