Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jačanje veznog reda

Real poručio Chelseaju što kani s Modrićem, Mourinho našao 'novog Lamparda'

Chelsea se kod Real Madrida diskretno raspitao za mogućnost transfera hrvatskog reprezentativca Luke Modrića, te je dobio informaciju da za njegovo potpisivanje nema nikakve šanse, piše Goal.com…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jose Mourinho vjeruje kako bi se 28-godišnji Hrvat odlično uklopio u Chelseajev vezni red. Portugalski stručnjak je veliki obožavatelj Modrića, kojeg je kao tadašnji trener Real Madrida u kolovozu 2012. godine doveo iz Tottenhama, piše renomirani nogometni portal.

Chelsea je u diskretnom raspitivanju za mogućnost Modrićevog transfera koristio istog agenta koji je 2011. godine pokušao dovesti Modrića iz Tottenhama na Stamford Bridge, te koji je bio uključen u posao godinu dana kasnije pri transferu u Real Madrid.

''Modrić bi bio prvi Mourinhov izbor za jačanje veznog reda. Roman Abramovič je također njegov veliki fan. Ali, dobili su vrlo jasnu poruku da Modrić ne ide nikamo iz Real Madrida'', izjavio je neimenovani izvor za Goal.com.

Budući da je Modrić nedostupan, Mourinho je svoju pozornost okrenuo prema Tottenhamovom brazilskom veznjaku Paulinhu, igraču kojeg vidi kao dugoročnu zamjenu za veterana Franka Lamparda. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider