Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vrtoglava cifra

Real odgovara Barceloni: 'Kraljevi' šokirali ponudom za Balea!

Nakon što je Neymar potpisao za Barcelonu, Real Madrid sve karte baca na kupovinu Garetha Balea...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema pisanju većine britanskih medija, španjolski nogometni doprvak Real Madrid spreman je predstojećeg ljeta ponuditi Tottenhamu vrtoglavih 60 milijuna funti za dovođenje Garetha Balea.

>> Jagma za Modrićem: Novi menadžer ManUtd-a želi Luku!

Iza sjajnog Velšanina je odlična sezona, u kojoj je primio čak dva priznanja u engleskoj Premierligi. Naime, proglašen je najboljim igračem Premierlige, ali istovremeno i najboljim mladim igračem (23 godine) u najvišem razredu engleskog nogometa.

Stoga ovakve špekulacije ni najmanje ne iznenađuju, pogotovo nakon što je Barcelona danas (nedjelja) potvrdila da je realizirala transfer brazilskog genija Neymara, koji će se katalonskom divu priključiti po završetku Kupa konferederacija, odnosno početkom srpnja.

I veliki Zinedine Zidane je savjetovao predsjednika Reala Florentina Pereza da je krajnje vrijeme da klub otvori novčanik i plati koliko god je potrebno za brzonogog Velšanina.
Većina naslovnice Marce prekrivena je velikom slikom Balea u dresu aktualnog kluba Tottenhama, a preko nje stoji naslov "Todo Por Bale", odnosno prevedeno na hrvatski "Sve za Balea".

Navodno su to riječi koje je Zidane uputio predsjedniku Reala i to istoga dana kada je Neymar pristao pojačati redove velikog rivala - Barcelone.

„Nakon Messija i Ronalda, Bale je igrač koji me u današnjem nogometnom svijetu najviše impresionirao“, rekao je Zidane.

Međutim, engleski mediji raspisali su se i o mogućoj klauzuli koju će tražiti Bale od Tottenhama za slučaj da odluči ostati u klubu. Navodno bi u novom ugovoru stajalo da ukoliko "spursi" ne osiguraju nastup u Ligi prvaka dogodine, njemu odlazak iz momčadi u Real Madrid ne smije biti zabranjen. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider