Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mourinho ga nije volio...

Real ne da Pepea, a s PSG-om dogovorena odšteta za Ancelottija

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez odbacio je medijska nagađanja oko mogućeg transfera portugalskog 30-godišnjeg obrambenog nogometaša Pepea u ljetnom prijelaznom roku...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prošle je sezone Pepe pod Joseom Mourinhom izgubio mjesto u udarnoj postavi Reala od mladoga Raphaëla Varanea, što je potaknulo glasine da bi mogao potražiti novu sredinu iako je pod ugovorom u Realu do 2016. godine.

''Pepe nije na prodaju. Ne ide nikamo ovog ljeta'', rekao je Realov predsjednik za program radio-postaje Onda Cero.

Osvrnuo se Perez tada i na sada već bivšeg Realovog trenera Mourinha, te njegovog vjerojatnog nasljednika Carla Ancelottija.

''Da je osvojio Ligu prvaka i Kup kralja, Mourinho bi vjerojatno ostao. Ancelotti? On bi se jako dobro uklopio u Madridu. Ima jako dobar odnos s ljudima i sjajan je trener.''

Francuski sportski dnevnik L'Equipe navodi, a Marca prenosi, kako će „kraljevski klub“ za prijevremeno puštanje Ancelottija (ugovor mu vrijedi do ljeta sljedeće godine) platiti 4 milijuna eura PSG-u. Navodno je stvar napokon riješena.

U Realu žele dogovoriti Ancelottijev transfer već ovog tjedna, kako bi sljedećeg bilo predstavljanje, te kako bi se napravio plan i program priprema za sljedeću sezonu. U slučaju da Ancelotti uistinu preuzme trenersku klupu Reala, kao najveći kandidat za njegovog nasljednika u PSG-u slovi Laurent Blanc.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider