Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tko onda odlazi?

Real na meti ima veliko pojačanje, Modrić jedan od trojice sigurnih

Marca se u posljednje vrijeme često dotiče hrvatskog nogometnog reprezentativca iz redova Real Madrida Luke Modrića. Razlog su, naravno, njegove sjajne igre...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovoga puta španjolski ga sportski dnevnik spominje u kontekstu Realovog potencijalnog dovođenja Juventosovog Artura Vidala.

"Kraljevski klub" pokazao je veliki interes za Vidalom, a ukoliko se na kraju transfer realizira, Marca upozorava da će Čileanac imati velikih problema izboriti se za mjesto u udarnoj postavi s obzirom na veliku konkurenciju u veznoj liniji.

"Samo trojica igrača imaju zagarantirane pozicije u početnih 11 uoči sljedeće sezone: Xabi Alonso koji je tek potpisao novi ugovor, Asier Illarramendi koji je budućnost kluba i Modrić, ovosezonska zvijezda koja se ističe. Ostali veznjaci kluba u drugačijoj su poziciji. Klub razmišlja da ponudi Khediri novi ugovor, dok čekaju da se oporavi od ozljede, a Di Maria je u istom čamcu. Ima Ancelottija na svojoj strani ali traženi je igrač na tržištu i mogao bi Realu donijeti lijepu svotu novca", navodi Marca.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider