Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Umalo golčina Modrića

Ronaldo zaplakao zbog smrti idola, pa mu posvetio 400. gol u karijeri!

Nogometaši Real Madrida iščupali su pobjedu u sklopu 18. kola prve španjolske nogometne lige, u kojem su ugostili slabašnu momčad Celte...

Gosti su se dobro branili, pa čak i opasno prijetili iz kontranapada, sve do 67. minuti, međutim onda je Karim Benzema probio bunker. Loptu je s lijeve strane šesnaesterca prizemno i oštro ubacio Jese Rodriguez, a u petercu ju je zahvatio Benzema i skinuo veliki teret s leđa svoje momčadi.

Do kraja je utakmice Real postigao dva pogotka, a autor oba bio je Cristiano Ronaldo. Kod prvog mu je asistirao Daniel Carvajal, dok mu je za drugi, u trećoj minuti sudačke nadoknade, asistirao Gareth Bale. Ronaldo je tako stigao do brojke od 400 pogodaka u karijeri, odnosno 230 u dresu Real Madrida. Pet je zabio za lisabonski Sporting, 118 za Manchester United, te 47 za reprezentaciju Portugala.

Ronaldo je oba pogotka posvetio preminulom portugalskom velikanu Eusebiju. Uoči susreta TV kamere su zabilježile Ronaldove suze prilikom odavanja počasti njegovom idolu.

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta u momčadi Carla Ancelottija, a koliko je važan talijanskom stručnjaku govori podatak da su promijenjena sva tri preostala vezna igrača, ali ne i omaleni Hrvat. U prvom dijelu Modrić je umalo postigao golčinu, međutim njegov siloviti udarac izvana otišao je iznad gostujućih vrata.

Real je pobjedom zadržao kakav takav kontakt za vodećim dvojcem, Barcelonom i Atletico Madridom, koji sada ponovno iznosi pet bodova. U idućem se kolu "kraljevski klub", u slučaju pobjede, može približiti jednom ili oba kluba, s obzirom da Atletico u Madridu dočekuje aktualnog prvaka. (TS)


Real Madrid 3-0 Celta Vigo Footyroom.com by footyroomcom

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider