Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Izuva iz cipela

Real nudi brda i doline: 'Nemoralna ponuda' koja se teško odbija!

Real Madrid spreman je platiti idućeg ljeta Liverpoolu 70 milijuna funti iz otkupne klauzule za urugvajskog napadača Luisa Suareza, izvještava Metro…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Liverpoolu vjeruju kako će svog najboljeg napadača zadržati na Anfieldu za barem još jednu sezonu, ukoliko do kraja ove sezone izbore plasman u Ligu prvaka. Svjesni su, međutim, da ga ni to možda neće zadržati ukoliko Real Madrid ponudi traženu svotu iz otkupne klauzule koja stoji u novom Suarezovom ugovoru, nedavno potpisanome.

Prema istome Suarez tjedno zarađuje 200.000 funti tjedno, ali su njegovi zastupnici u ugovor postavili klauzulu koja mu omogućuje odlazak ukoliko se Liverpool ne kvalificira u Ligu prvaka.

Mirror piše kako su u Liverpoolu željeli da otkupna klauzula iznosi 100 milijuna funti, ali su Suarezovi zastupnici smatrali kako je taj iznos prevelik.

Pretpostavlja se kako je na kraju postignut kompromisni sporazum prije potpisivanja novog ugovora sjajnog 26-godišnjeg urugvajskog reprezentativca. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider