Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poklon za 28. rođendan

Ronaldo konačno sretan u Madridu: Real pripremio vreću novca!

Nakon trakavice koja traje već mjesecima, Florentino Perez donio je definitivnu odluku glede produženje ugovora s Cristianom Ronaldom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Predsjednik Real Madrida pozvat će Portugalca u svoj ured 5. veljače i ponudit mu produženje ugovora do 2017., piše El Mundo. Bit će to Perezov rođendanski poklon za Ronalda koji će na taj dan napuniti 28 godina. Time bi trebale biti zaključene sve spekulacije oko mogućeg Ronaldovog odlaska sa Santiago Bernabeua na kraju sezone. Ako se ove prognoze ostvare, Ronaldo više ne bi trebao javno protestirati da je nezadovoljan životom u Madridu, što je u dosadašnjem dijelu sezone nekoliko puta napravio.

>> Ronaldo će konačno moći popuniti 'surlu' u donjem rublju!

Perez je odlučio prihvatiti uvjete koje je postavila najveća zvijezda Reala, a to znači da će Ronaldu podići plaću s deset na 15 milijuna euro neto godišnje i time će se izjednačiti po primanjima s Lionelom Messijem, najboljim nogometašem Barcelone, najvećim rivalom Reala.

Kako će takozvani „Beckhamov zakon“ (porez za strane državljane koji zarađuju više od 600.000 eura godišnje) trajati do 2015. godine, Real će do tog trenutka još uvijek plaćati samo 25 posto poreza, a od početka 2015. prema novom zakonu čak 51 posto. To znači da će Ronaldo u sljedeće dvije godine u bruto iznosu stajati Real 20 milijuna eura godišnje, a potom nešto više od 30 milijuna eura (bruto plaća je osnovica od koje se odbija porez).

U trenutku isteka ugovora Ronaldo će imati 32 godine. Tada će obje strane razmotriti hoće li nastaviti suradnju.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider