Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U pitanju mišić

Real Madrid potvrdio: Cristiano Ronaldo je ozlijeđen!

Iz španjolskog velikana Real Madrida potvrdili su ozljedu svoje najveće zvijezde, portugalskog nogometaša Cristiana Ronalda…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjećamo, u subotnjem prvenstvenom ogledu protiv Almerije, u kojem je Real slavio s 5-0, Ronaldo je šepajući izašao iz igre početkom drugog poluvremena. Iako je i sam Portugalac nakon utakmice istaknuo da je dobio samo malo jači udarac i da je izašao iz opreza, čini se da je ozljeda ipak nešto ozbiljnija.

''Nakon pregleda koje je provela liječnička služba Real Madrida u bolnici Sanitas La Moraleja ustanovljeno je da je Cristiano Ronaldo ozlijedio bedreni mišić lijeve noge. Više će informacija biti poznato ovisno o njegovom oporavku'', šturo je priopćio Real.

O težini ozljede i prognozi koliko bi Ronaldo mogao izbivati s travnjaka, nema ni riječi. Španjolski mediji nagađaju da će ga trener Carlo Ancelotti poštedjeti nastupa protiv Galatasaraya u 5. kolu Lige prvaka ove srijede budući da je Real ionako uvjerljivo prvi u skupini B. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider