Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Želi napredovati

Real Madrid podigao ponudu: Suarez napušta Liverpool?

Liverpool Echo piše kako se ovog vikenda nogometašima Liverpoola u Australiji priključio 26-godišnji urugvajski napadač Luis Suarez, za kojeg je bliska budućnost još uvijek neizvjesna...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Liverpool se, kao i još neki engleski prvoligaši, nalazi na turneji po Dalekom istoku i Australiji, a Liverpool Echo najavljuje kako je Suarez došao na turneju kako bi prvenstveno razgovarao s trenerom Brendanom Rodgersom i direktorom Ianom Ayreom. Tema je jedna jedina - ostanak ili odlazak iz kluba Urugvajca ovog ljeta.

U posljednje se vrijeme ne stišava zanimanje Real Madrida za ovog nogometaša. Navodno je Real spreman ponuditi 46.5 milijuna eura, što je upravo cijena kakvu klub s Anfielda traži za urugvajskog nogometaša.

Recimo da Suarez ima valjani ugovor s Liverpoolom sve do lipnja 2018. godine i da je prošle sezone tijekom 33 utakmice u Premierligi postigao 23 pogotka, a još je jedanaest puta bio uspješan asistent. Podsjetimo kako je prije nekoliko dana Suarez izjavio kako bi volio napustiti klub a Anfielda.

"Mene jedino interesira napredovati. Zato sam i napustio Ajax, te došao u Liverpool. Budem li imao pravu ponudu od kluba koji ima ozbiljne ambicije u Ligi prvaka, iduće i idućih sezona, onda sam za odlazak. U Liverpoolu sam patio jer nisam mogao igrati Ligu prvaka." (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider