Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ljubav je obostrana

Real Madrid ide po zvijezdu Manchester Uniteda

Prema pisanju britanskih medija, španjolski nogometni velikan Real Madrid planira na ljeto poslati Manchester Unitedu ponudu za njegova napadača Waynea Rooneyja (28)...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Engleskom reprezentativcu ugovor istječe 2015. godine i zasad nije pokazivao namjeru da ga produlji. Štoviše, prošlo je ljeto želio napustiti Old Trafford, ali je United odbio obje ponude Chelseaja.

Sada se u utrku, tvrde otočki tabloidi, želi uključiti i Real koji je spreman za Rooneyja ponuditi 25 milijuna funti. Nije tajna da Madriđani već neko vrijeme razmatraju različite napadačke opcije. Prošlo su ljeto željeli dovesti Luisa Suareza iz Liverpoola, spominjao se i Sergio Agüero, no obojica su u ovom trenutku nedostupna.

Rooney bi možda mogao biti dohvatljiv, a i za United bi to moglo biti dobro rješenje budući da bi 2015. ostao bez ikakve odštete, a osim toga njegova zvijezda ne bi završila u konkurentskom klubu iz Premierlige. Kako pišu engleski mediji, Rooney nije indiferentan prema mogućoj ponudi Reala. Ljubav je, čini se, obostrana.  (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Zizou je uzeo baklju i predao je ni više ni manje nego Rafaelu Nadalu.

Napetost raste! 

Više OVDJE -> https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
S broda je glasno odjekivalo "Hrvatska", a na svim sportašima vidio se ponos. ❤🇭🇷

📸: AFP
Poznati stižu na otvaranje. Ovo su superzvijezde najiščekivanijeg filma godine (Wicked), Ariana Grande i Cynthia Erivo.

A vi otvorenje (onaj uglavnom sportski dio) i sve oko njega možete pratiti ovdje:
https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
Danas službeno počinju Olimpijske igre u Parizu, a hrvatska vaterpolska reprezentacija već u nedjelju uskače u bazen kada će svoju olimpijsku avanturu započeti utakmicom protiv starog znanca - Crne Gore. 🤽‍♂️

Barakude su spremne, a mi im želimo puno sreće i još jednu olimpijsku medalju! 🇭🇷❤️

📸: Damir Krajac/CROPIX