Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kup kralja

Real lakoćom tukao Valenciju: Modrić i Casillas od prve minute!

Nogometaši Real Madrida svladali su Valenciju 2-0 u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Kupa kralja igranoj na Santiago Bernabeuu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slavio je "kraljevski klub" s jednim postignutim golom u svakom poluvremenu. U vodstvo ih je doveo Karim Benzema u 37. minuti na dodavanje Samija Khedire, dok je konačan rezultat u 73. minuti autogolom postavio veznjak gostiju Andres Guardado, uguravši loptu u svoju mrežu ispred Gonzala Higuaina.

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić igrao je do 62. minute kada ga je zamijenio Angel Di Maria, dok je na vratima Reala svih 90 minuta stajao Iker Casillas, koji je očito vratio povjerenje Josea Mourinha.


szólj hozzá: Real Madrid vs Valencia 2:0 GOALS HIGHLIGHTS

U izjednačenoj utakmici Real je mogao pobijediti i uvjerljivije, budući da je imao bolje prilike, ali se propisno ispromašivao Cristiano Ronaldo, posebice u drugom poluvremenu. Podsjećamo da je Portugalcu ovo bila povratnička utakmica nakon odrađene suspenzije prošlog vikenda u prvenstvu protiv Osasune.

Uzvratni ogled na Mestalli na rasporedu je za tjedan dana. (TS)

Kup kralja, četvrtfinale, prva utakmica:

Real Madrid - Valencia 2-0 (Benzema 37, Guardado 73-ag)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider