Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hoće li i to odbiti?

Real je izgubio Cavanija, ne želi i Suareza: Bogatstvo za 'vampira'!

Po pisanju engleskog The Suna, uskoro će krenuti ofenziva madridskog Reala na Liverpool i njegovog napadača, 26-godišnjeg Urugvajca Luisa Suareza...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kontroverzni, ali sjajni napadač s Anfielda, ovog se ljeta često dovodio u kontekst odlaska. Real, Juventus i Arsenal su bili klubovi koji su se najčešće spominjali uz Suareza, a podsjetimo da je ponuda ovog potonjeg kluba, Arsenala, od 30 milijuna engleskih funti odbijena od strane kolega iz Premierlige.

The Sun piše da Real priprema ponudu u vrijednosti od 46.5 milijuna eura i da će je uskoro poslati prema Liverpoolu. Recimo da Suarez ima valjani ugovor s Liverpoolom sve do lipnja 2018. godine. Podsjećamo i da je Suarez prošle sezone, tijekom 33 utakmice u Premierligi, postigao 23 pogotka, a još je jedanaest puta bio uspješan asistent.

Ova vijest dolazi samo dva dana nakon što je Real službeno obznanio kako nema namjeru prodavati Gonzala Higuaina, Argentinca koji je sam izrazio želju za odlaskom. Najavljen je sastanak Higuaina i novog trenera Carla Ancelottija, a jedini je cilj Talijana nagovoriti Higuaina na ostanak.

Zato je Jose Callejon prodao Napoliju za 10 milijuna eura. Rafa Benitez ga je htio i dobio...(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider