Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Utakmica odluka

'Real je favorit i ima priliku izbaciti Barcelonu iz utrke za naslov'

Bivši igrač sredine terena Barcelone i Real Madrida Michael Laudrup smatra kako Madriđani u derbi ulaze kao favoriti i imaju veliku priliku izbaciti Barcelonu već sada iz borbe za naslov prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Laudrup smatra kako bi prednost Real Madrida od sedam bodova bila prevelika i da to Barcelona više ne bi mogla dostići bez obzira na svoju kvalitetu.

''Real Madrid je favorit jer igra kod kuće, ali obje momčadi imaju igrače koji mogu promijeniti tijek utakmice. Iako su Madriđani donedavno gledali Barceloni u leđa, sada imaju priliku izbaciti najvećeg rivala iz utrke za naslov prvaka. Zaostatak od sedam bodova devet utakmica prije kraja bio bi teško nadoknadiv'', tvrdi Laudrup.

Danac traži još malo vremena za Garetha Balea i Neymara koji su ovog ljeta u Madrid i Barcelonu doputovali kao skupa pojačanja, međutim još uvijek nisu na svom vrhuncu.

''Morate dati Baleu i Neymaru još malo vremena, ali, jasno, kada toliko platite za igrača, strpljenje baš i nije nešto s čime se možete pohvaliti. Obojica su dobri, ali i obojica se moraju u potpunosti prilagoditi igri Barcelone i Reala.'' (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider