Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hoće li otići?

Real i Chelsea žele gledati lijep i efikasan nogomet, a on im to može pružiti

Chelsea će gotovo sigurno na kraju sezone ostati bez trenera jer je odlazak sadašnjega, Rafaela Beniteza, evidentan. Vrlo lako bi ista sudbina mogla zadesiti i Josea Mourinha koji bi mogao napustiti Real Madrid...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Oba kluba, po navodima mnogih europskih medija, već sada obavljaju pregovore i traže pravo rješenje od iduće sezone, a engleski Daily Star navodi da je želja i jednog i drugog kluba ista - 43-godišnji Talijan Antonio Conte, trener Juventusa.

Dosad se Conte nije dovodio u vezu s niti jednim klubom i činilo se da je njegova pozicija u Juventusu prilično sigurna. Podsjetimo da je Conte prošle sezone vodio torinsku momčad do naslova prvaka Serie A bez poraza, a i trenutačno je Conte s Juventusom prvi na ljestvici, te je praktički već sada osigurao proboj u četvrtfinale Lige prvaka (pobijedio je Juventus s 3-0 Celtic u gostima, u prvom ogledu osmine finala).

Još je uvijek upitno jesu li ovo samo nagađanja Daily Stara, budući da niti jedna od tri strana nije potvrdila moguće razgovore i ove navode.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider