Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uspoređuju ga s Cristianom

Real ga silno želi, a on ispalio: 'Volio bih da sam upola dobar kao Ronaldo'

Tottenhamovog krilnog napadača Garetha Balea mnogi po stilu igre uspoređuju s Cristianom Ronaldom. Velšanin je s puno poštovanja progovorio o Portugalcu iz Real Madrida…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Ljudi su mi ranije često govorili da u mojoj igri ima dosta sličnosti s Ronaldovom. Mislim da je Cristiano najbolji ''all-round'' igrač na svijetu. Sve što ja mogu napraviti jest nastaviti igrati svoju igru. On je jako visoko podigao letvicu za svakog igrača koji želi biti jednako dobar kao i on'', kazao je Bale.

''Može vaša igra možda nalikovati na njegovu, ali on je s drugog planeta za sve ostale igrače osim Lionela Messija. Volio bih da sam upola tako dobar kao Cristiano Ronaldo!''

''Njegovi slobodni udarci su priča za sebe. Zabija jako puno golova, velikih golova. Nije uopće loše promatrati druge igrače, što i kako rade određene stvari na terenu, upijati i podignuti vlastitu razinu igre'', zaključio je Bale, za kojeg je pretpostavlja da je jedan od najvećih ciljeva Real Madrida za idući ljetni prijelazni rok. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider