Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Je li u pravu?

Razočarani Iniesta se obratio javnosti: Nepošteni ste!

Nakon što je katalonski nogometni div Barcelona teško poražen u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka kod Bayerna na Allianz Areni (4-0), kritičari su sasuli drvlje i kamenje po španjolskom klubu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

To je, očito, jako povrijedilo jednog od najboljih igrača današnjice, Adresa Iniestu, koji se putem službene stranice katalonskog kluba odlučio obratiti javnosti.

''Ljudi su nepošteni prema našoj momčadi nakon teškog poraza od Bayerna. U posljednjih smo pet sezona osvojili tri Lige prvaka, a još smo tri puta igrali u polufinalu. Na pragu smo osvajanja četvrtog naslova u Španjolskoj, a osvojili smo i nekoliko razno-raznih kupova. To je rekord vrijedan poštovanja'', rekao je Barcelonin veznjak.

''Godinama se već borimo do kraja sezone za sve naslove. Možete govoriti o kraju naše ere koliko želite, ali to će se dogoditi tek kada prođe nekoliko godina, a da mi ništa ne osvojimo. Mislim da smo puno toga napravili, a da za to dobivamo premalo poštovanja'', zaključio je Iniesta.

Pred Barcelonom je naredne srijede gotovo nemoguća misija da nadoknadi četiri gola minusa iz Münchena, dok ju u prvenstvu maksimalno dvije pobjede dijele od naslova prvaka. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider